Plussizes – Tøj i store størrelser

Hos os finder du det skønneste plus size tøj! Smart design, lækre materialer og et behageligt snit er noget af det allervigtigste for de fleste af os. Men det er ikke altid nemt at finde flot tøj i en passende størrelse. Nu er det problem løst. Vi har samlet de bedste fashion brands og det smarteste tøj i store størrelser til dig. Du finder derfor et kæmpe udvalg af feminint og fabelagtigt tøj i plus size lige her!

Kjoler, bukser, leggings, bluser, jeans, jakker og meget mere i plussize! Du finder ikke et større sortiment noget sted. På plussizes.dk er vi eksperter i tøj i store størrelser til både kvinder og mænd.

Hvad er plus size?

Plus size er et begreb i modebranchen, der beskriver tøjstørrelser, som typisk ligger ud over en dansk damestørrelse 42. For ikke særlig længe siden var det svært at finde smart tøj, hvis man ikke passede ind i standardstørrelserne fra 36-42. Det gjorde færre og færre kvinder efterhånden, og derfor blev modebranchen nødt til at nytænke sine størrelser. I dag har de fleste førende fashion brands plussize, som en helt naturlig del af deres udvalg

Selvom om mange tøjmærker først inden for de seneste år har introduceret store størrelser, så er termen plus sized ikke ny. Begrebet blev introduceret allerede tilbage i 1920erne i takt med, at kvinders mål forandrede sig. Det var dog først i 1950erne, man i USA langsomt begyndte at bruge udtrykket til at beskrive størrelser, som lå ud over branchestandard.

I dag betragtes plussize som branchestandard de fleste steder.

Plus size tøj

Er du på udkig efter noget plus size tøj? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet et væld af tøj til alle former for kvinder. Vi har de skønneste casual outfits til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med komforten. Eller til dig, som er med på alle de nye fashion trends, og som elsker flot modetøj i store størrelser. Er du mere den klassiske type, har vi også en bred pallette af elegant tøj i tidløst design. Sportstøj, festtøj, kontortøj – det er også os. Vores mission er at være et sandt mekka inden for tøj i store størrelser, så du altid kan finde det outfit, du drømmer om.

Vi klæder kvinder i alle smukke størrelser på til livet!

Flotte plus size kjoler

Søger du plus size kjoler? Intet er mere feminint end en kjole. De lange linjer understreger de kvindelige kurver, og den bølgende bevægelse i materialet understreger på graciøs vis dine bevægelser. Her på plussizes.dk er vi vilde med kjoler af alle slags.

Når det kommer til kjoler til store kvinder, er vi eksperterne. Hos os finder du således et sprudlende udvalg af alt fra hotte minikjoler til søde maxikjoler – og så alt det ind i mellem. Vi har det hele!

Kjoler kan bruges overalt. På jobbet med en pæn jakke over eller til fest med en flot perlekæde og et par smarte sko. Skal du bruge en kjole til en særlig lejlighed, så har vi et imponerende sortiment af kjoler i store størrelser. Vi kan også klare den enkle sorte oversize kjole eller en farverig blondesag. Der er noget for enhver smag.

Tøj til store kvinder

Vil du gerne se smart ud, men har lidt svært ved at finde tøj til store kvinder? Så kan vi hjælpe. Vi har samlet Danmarks største online udvalg af plus size dametøj i alle stilarter og fra de mest populære tøjmærker.

Man siger, at klæder skaber folk, og et eller andet sted er der noget om snakken, om vi vil være ved det eller ej. Det handler først og fremmest om at have noget tøj på, som understreger din personlighed, og som du har det godt i. Det rigtige tøj behøver ikke at være dyrt, men du skal have lov til at være dig selv i det. Når vi går ud i verden og føler os tilpas og velklædte, så frigiver vi en masse positiv energi, og det smitter heldigvis!

Der var engang, hvor det var svært at opstøve tøj til store piger. Der var enkelte specialiserede butikker, eller måske kunne man være heldig at finde noget bagerst i butikken. Sådan er det heldigvis ikke mere. Store størrelser til kvinder, de såkaldte plus sizes, er efterhånden blevet branchestandard. I dag kan man få det skønneste modetøj til kvinder i alle størrelser og til alle typer. Modebranchen, der engang udelukkende blev repræsenteret af ekstremt tynde, høje, hvide modeller omfavner endelig verdens skønne mangfoldighed bl.a. med store størrelser til damer.

Festkjoler plus size

Hos os finder du et kæmpe udvalg af plus size festkjoler! Hvis du har festen, så har vi kjolen.

Hvad pokker skal jeg tage på? Det er naturligvis dejligt med en invitation til fest, bryllup eller fødselsdag, men straks efter begynder tankerne at kredse om, hvilket outfit man skal fejre lejligheden i. En fest kan blive ødelagt, hvis man kommer i en kjole, man ikke har det godt i. Det kan vi heldigvis nemt hjælpe dig med at undgå.

Vi er førende inden for super flotte festkjoler til store kvinder. Hos os finder du alt fra den klassiske “little black dress” til satinkjoler, maxikjoler, pailletkjoler. Vi har også raffinerede plus size cocktail kjoler, der får dig til at udstråle elegance og stil.

Skal du til en mere formel fest som fx bryllup eller gallefest, så kan vi naturligvis også hjælpe med det, vi forhandler de skønneste festkjoler plus size og kan klare både gallakjoler, prinsessekjoler, balkjoler, brudepigekjoler og sågar brudekjoler. Alt sammen i et flatterende snit og den perfekte størrelse. Vores kjoler får dig til at ligne ballets dronning.

Sæt håret, skru dansemusikken op og hop i det perfekte party dress. Vi har Danmarks største udvalg af plus size festtøj!

Hvor finder jeg en plus size festkjole?

En plus size festkjole er mere rummelig end de traditionelle standardstørrelserne for damer i størrelserne 36-42. Der findes efterhånden en lang række populære fashion brands, der har udvidet deres størrelser til også at inkludere plus sizes, dertil kommer, at der findes en række tøjmærker, som har specialiseret sig i tøj og festkjoler i store størrelser. Hos os finder du et stort udvalg af plus size festkjoler!

Plus size jakker

En god jakke et absolut must-have i det danske vejr. Her på siden har vi samlet en lang række flotte og praktiske plus size jakker. Fra den lune og lækre vinterjakke til den elegante og praktiske overgangsjakke. Vi har et kæmpe udvalg af jakker i store størrelser til damer.

Den perfekte jakke har et flatterende design og en farve, du er glad for. Farven kan være neutral, så du kan bruge den til alt. Eller du kan gå efter en farve, du bare elsker. Valget er dit.

Jakker i plus size skal opfylde præcis de samme krav, som alle andre jakker. De skal passe til dig, og de skal passe til den funktion, de skal bruges til. Er det en jakke, du skal røre dig i, skal du fx sikre dig, at du kan ånde i den, og den må også gerne være vand- og smudsafvisende. Er jakken til pænere brug, er jakkens design og stil mere i fokus.

På vores website finder du det bedste inden for jakker til store kvinder. Og vi har også den perfekte jakke til dig.

Tøj til store mænd

Det kan være en udfordring at finde frem til flot og behageligt tøj til store mænd. Heldigvis kan vi med garanti hjælpe dig. Når det kommer til plus size herretøj, har vi samlet det største og mest varierede sortiment. Vi kan hjælpe dig med alt fra jakkesæt til sportstøj i plus size til mænd.

BH i store størrelser

Der er næsten ikke noget værre, end en BH, der strammer og snerrer. Er du en stor pige, så ved du præcis, hvad vi taler om. Du ved også, hvor svært det kan være at finde en rigtig god BH i store størrelse. Har du store bryster, er støtten og kvaliteten af din bh helt afgørende, og vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med hverken pasform eller materiale. Hvis din plus size bh ikke sidder godt og støtter, så risikerer du, at få ondt i ryggen, samt at den strammer på den mest ubehagelige møde.

Små eller store. Vi er ikke i tvivl: Enhver barm fortjener den helt rigtige BH. Det samme gælder også for plus size undertøj. Det skal være rart at have på, at hvis det giver en smule støtte til de skønne former, så plejer de fleste at foretrække det. De fleste kvinder nyder også at have en sexet blonde på under tøjet, og vi har derfor samlet den ultimative samling af plus size lingeri her på siden til dig.  

Husk at bruge lidt tid på at udvælge den rette størrelse. Du kan sagtens gøre det selv. Den klassiske fejl, som kvinder begår er, at de vælger for stor omkreds og for lille skål.

Sådan finder du den rigtige BH-størrelse til plus size

1. Stå oprejst og slap af i kroppen

2. Brug målebånd til at måle rundt om din brystkasse. Mål lige under brysterne og hold målebåndet stramt til. Tallet på målebåndet er din bh størrelse. For plus sizes er det typisk 85, 90, 100 cm osv.

3. Nu skal du finde din skål-størrelse. Mål med målebåndet rundt om dine bryster på det sted, hvor de er størst. Træk din omkreds under brystet fra omkredsen henover brystet. Forskellen mellem de to mål afgør din skålstørrelse til din bh.
C-skål er 18 cm. = D-skål er 20 cm. = E-skål er 22 cm. osv. 

Bukser til store kvinder

Bukser til store kvinder, der sidder godt, er ikke altid nemme at finde. Særlig ikke, hvis man har lidt former. Vi anbefaler derfor, at du går efter tøjmærker, der har specialiseret sig i plus size bukser.

Selvom man har former, vil man gerne se godt ud i et par jeans eller et par pæne bukser. De dygtigste tøjmærker designer deres bukser efter rigtige kvinder, så det er snittet, der tilpasser sig kvinden – og ikke kvinden, der skal tilpasse sig buksen. Høj talje, stretch og gode materialer er som regel noget, der rimer på godt design, når det kommer til bukser i store størrelser.

Plus size leggings

Plus size leggings er altid en populær bestseller! Leggings er bare rare at have på, og så kan de bruges til ALT. Sæt et par leggings til en flot tunika og et par smarte støvler, og du har omgående et skønt look. Eller brug et par leggings i stor størrelse under en lidt for fin kjole med et par sneakers for at dresse kjolen lidt ned. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen

Et par plus size strømpebukser er også et absolut must-have i garderobeskabet. Vælg en god kvalitet med en høj denier, så strømpebukserne både støtter og ser smarte ud på samme tid.